Packad

Snart är jag färdigpackad. Det är lite mycket att hålla reda på med en resfebrig dam och en hyperaktiv unge som springer runt och undrar vad man håller på med. Men antagligen blir det bra när vi alla sitter fastspända på flyget i morgon.

Det kan bli nåt

Förkylningen som small till efter studenten håller på att vika undan, regnmolnen som förmörkat dagarna de senaste veckorna likaså. Och i morgon bär det av mot fyra dagars hejdlöst - semestrande i broderlandet i söder. Heja Skandinaviens yndigaste land. Här kommer en danskwannabe!

Snart sommarledigt

Med regnets taktfasta hamrande på fönstret känns det mer som höst men faktiskt så är det snart dags för att ha lite ledigt från konferenser, som jag i och för sig inte varit på så många, rättningshögar och gråtande elever för att istället njuta av att lägga ifrån sig klockan och bara ta dagen som den kommer denna välfyllda sommar som börjar med något slags midsommarfirande och sedan bär det av till Helsinborg med kollega J för att inmundiga lite smaskiga smörrebröd på den danska sidan sundet, efter det blir det ner till det sydöstra hörnet av Europa, närmare bestämt Rumänien med ett kort stopp i Budapest först, sedan finns det kanske en risk eller möjlighet till lite arbete som busschaufför och som avslutning på sommaren drar jag och Tyra till Västergötland en vända.

RSS 2.0