Avslöjad

Jag fascineras av den riktade reklamen jag får på Fäjsboken. Idag var det tre teman.
 
Första temat: Singeltjejer finnes. I tusental!! Och det har det funnits länge. Jag funderar på att skriva in att jag är gift, kanske kommer det reklam för familjeterapeuter då, eller kanske piffa-upp-ditt-kärleksliv-reklam. Nä, så cyniskt av mig.
 
Andra temat: Bli av med magfettet. Hur vet de att jag har det? Okej för att de, genom att jag inte angett mig vara i ett förhållande, antar att jag är singel. Men hur kan de veta att jag har samlat lite gött runt magen? Tittar de på de bilder jag lagt upp och räknat ut att den där snubben dras med ett par extra kilon eller hur gör de?
 
Tredje temat: Tjäna pengar och bli rik. Hur vet de att jag försörjer mig på ett vikariat, att jag inte jobbar heltid och att jag är en underbetald lärare? Och att jag egentligen gärna skulle slippa arbeta alls och tjäna massvis med pengar utan att behöva anstränga mig? Synd för dem att jag inte spelar. Vare sig roulette eller på andra spel.
 
Jaja, det är som det är. Allt jag gör, är, vill, kan och önskar vet Fäjjan redan, nästan, för första temat har de tydligen inte koll på.
 
Ännu.

Radio Dalarna.

Hej CIA!
Jag tycker ni ska låta folk lyssna på Radio Dalarna om ni vill få era fångar att prata. De har ett inslag på morgonen som heter Barnkorrespondenterna. Där ringer radiobabblarna upp en unge någonstans i länet för att få höra deras syn på veckans händelser.
Nivån på frågorna fick ryggraden att vrida sig ett kvarts varv och morgonens havregrynsgröt att desperat leta sig upp ur magens mörka djup.

Hälsningar Barnombudsmannen.


Skolverket

Jag sitter i telefonkö till Skolverket. Jag väntar - alltså finns jag.
Tänkte fråga hur det går med min legitimation som jag ansökte om för ett år sedan. Den har inte kommit - alltså finns jag inte.
Jag är och inte.
 
Men för alla er trogna läsare (jag hoppas att du förstår att det var ironi) därute vill jag bara berätta att jag lever. Jag har börjat tänka på att jag har en blogg och detta är ett första försök att återuppliva den.

RSS 2.0